TeamTTW pakt de concurrentie door vast te houden aan de teamtactiek!

Afgelopen zondag hadden we de tweede wedstrijd van het seizoen, een OD in Amsterdam, deze wedstrijd was tevens het NK OD. Het team bestond uit Pim Lebouille, Tim den Brader, Robert Parinussa, Tim en Daan Jacobs. En we hadden Steff Overmars en Maikel Zuijderhoudt via de open inschrijving ingeschreven zodat zij hand en span diensten konden verrichten voor het team.

Ik moet zeggen het werd een gedenkwaardige dag. Na het zwemmen Pim voor in de wedstrijd, Steff laten stoppen zodat hij Tim en Tim op sleeptouw kon nemen. En Robert, die helaas net een groep miste, Daan en Maikel achter in het veld met z’n drieën. Gelukkig hebben de mannen niet opgegeven en hebben ze door geknokt op de fiets. Eenmaal van de fiets af, ging het steeds beter. Pim werd achtste overall, en derde bij het NK neo senioren. Een geweldige prestatie!!

 

Tim den Brader, die een fantastisch debuut maakte op de OD. En ook liep hij een pr op de 10 km. Echt top!!

Tim Jacobs liep een solide wedstrijd waarbij aangemerkt moet worden dat hij de laatste 5 km met kramp in zijn zij liep. Super doorgezet!!

Daan heeft Pim de laatste 5 kilometer geholpen, daarmee toonde hij zich goede ploegmaat. Klasse!!

Robert heeft goed gezwommen maar kon net niet bij de groep voor hem komen waardoor hij een tijdje alleen heeft gefietst. Tijdens het lopen heeft hij zich goed gerevancheerd!! Top!! Maikel heeft zowel Daan en later ook Robert goed geholpen bij het fietsen, ook zo ben je zeer waardevol voor de ploeg.

Dan Steff, wat moet je over deze man schrijven. Het is gewoon een beest, die bijna niet te stoppen is op de fiets. Gelukkig is hij lid van ons team.

Maar het mooiste van alles vind ik de team spirit en de wil om er samen iets moois van te maken, wat weer goed gelukt is.

Uiteindelijk werden we negende en staan we in de tussenstand op een mooie 7de plek.

Onze vaste cameraman, Bas heeft weer een mooi filmpje gemaakt, geniet ervan!!

En ik wil iedereen bedanken voor de aanmoedigingen!!

De volgende wedstrijd is in 010, dit is een sprint!!

Met dank aan onze sponsors: Safe-ID, Rimskys Horns, Bijvoet Sport, SevenDeesEnergy, Skyliner Automatiseringen BV, ACE Pharmaceuticals en Rainlegs.