Het aftellen is begonnen!

Met nog minder dan 40 dagen voor de boeg komt de start van het nieuwe triatlon seizoen al aardig in zicht. Alle atleten hebben zich de afgelopen wintermaanden afgemat om technieken en het uithoudingsvermogen flink te verbeteren! Uiteraard is het wedstrijdschema van de teamcompetities al helemaal uitgeplozen en is er met potlood alvast een voorzichtige invulling gemaakt mbt de opstellingen voor de eerste wedstrijden! Een overzicht van de teamwedstrijden kunt u overigens vinden op de pagina’s van de dames en de heren.

Naast de wedstrijden in de teamcompetities zijn ook het individuele wedstrijdschema’s bekeken en daar zitten heel wat leuke en vooral ook uitdagende wedstrijden tussen! Zo zullen TeamTTW atleten aan de start staan van diverse andere evenementen. Enkele voorbeelden; Bilzen 111, 140.6 en 70.3 Ironman- en Challengetriathlons, Rome marathon, etc. Uiteraard zullen we ook dichter bij Weesp deelnemen aan triathlons. Op 2 september zal Weesp in het teken staan van de triathlonsport! TeamTTW zal daar in ieder geval met zeer veel atleten aan de start staan! Onder hen een aantal atleten die kans maken op de eindoverwinning en/of de titel ‘snelste Weesper’. Via de website houden we u op de hoogte van alle verrichtingen van onze atleten!

In totaal worden de atleten verdeeld over 7 teams, 3 damesteams, 3 herenteams en een jeugdteam! Om deze teams goed met elkaar te kunnen laten samenwerken wordt er ook achter de schermen keihard gewerkt om TeamTTW helemaal klaar te stomen voor het aanstaande triatlonseizoen! Er zijn gesprekken met sponsoren gevoerd om de begroting voor het nieuwe seizoen sluitend te krijgen. Marc Schouten is toegetreden tot het bestuur van de TTW waar hij de triathlonteams vertegenwoordigt en zorgdraagt voor nog meer samenwerking tussen de teams. In de wintermaanden heeft TeamTTW zich ook weten te versterken en zijn er zowel bij de dames als bij de heren uitstekende atleten aangetrokken. Het jeugdteam is nieuw maar zeker een volwaardig team binnen TeamTTW. De jongste atleten zijn gedurende de wintermaanden overgestapt van zwemvereniging Triton naar de TTW. Met de steun van TeamTTW zullen deze jonge atleten zich kunnen ontwikkelen tot een top Weesper triatleet en wie weet nog wel verder!

Naast  al deze belangrijke zaken moet er worden nagedacht in welk tenue er geracet gaat worden en zal er een bestelling de deur uit moeten om iedereen netjes in het trysuit te steken voor de eerste competitiedag! Hoe u de atleten kunt herkennen? Hierover zullen we binnenkort meer vertellen!