Een mooie dag in Arnhem voor de TeamTTW heren bij de terugkeer in de Eredivisie!!!

De kop is eraf, en ik moet zeggen wat hebben de mannen een mooie wedstrijd gedraaid. Het zwemmen ging goed, Pim Lebouille bleef kijken naar de rest dat ze er niet afgingen. Tim & Daan Jacobs hadden duidelijk profijt van het wetsuit, wat gedragen mocht worden. Er was vooraf afgesproken dat Steff Overmars zou duwen indien dat nodig zou zijn. Dat bleek vandaag niet nodig.

Snel de wisselzone in, daar werd goed op elkaar gewacht zodat er met 5 man aan het fietsen gestart kon worden. De fietsschoenen waren snel aan en het gas kon erop door locomotief Steff. Helaas moest Maikel Zuijderhoudt in de tweede ronde afhaken door kramp. Hierdoor moest tijdens de wedstrijd het strijdplan veranderd worden omdat Steff niet volle bak zou lopen.

Het lopen ging vanaf het begin goed, tempo was hoog maar niet te hoog dat er mannen direct af moesten. Uiteraard werd het in de tweede ronde zwaarder maar door wederom een goede samenwerking en soms het duwen van elkaar, bleef het tempo hoog.

Al dat harde werk leverde een mooie 7de plek op. En dat is een top prestatie voor de eerste wedstrijd van dit team op het hoogste niveau.

We kunnen alle clichés uit de kast halen zoals de eerste klap is etc. of 1 zwaluw maakt nog etc. Maar deze uitslag is binnen en we gaan zien wat de rest van het seizoen gaat brengen. Waar ik als coach heel tevreden over ben, is de teamspirit en het plezier wat van het team afstraalt. We zijn een klein team met een klein budget dus we moeten het ook hebben van teamspirit en de wil om voor elkaar te werken.

Dan wil ik ook weer alle supporters en de niet startende leden, Robert Parinussa, Bas Parinussa & Tim den Braber bedanken voor de aanmoedigingen.

Op naar de volgende wedstrijd, de NK OD in Amsterdam op 4 juni!!!

Safe-ID, Rimskys-Horns, Rainlegs, SevenDeesEnergy, ACE Medical, Skyliner Automatisering BV